اتحادیه دفتر تحکیم وحدت: ایران جزایر سه گانه را جزء لایتجزی خاک خود می‌داند-راهبرد معاصر
پزشکیان: حمله به ضاحیه یک جنایت جنگی است | در غم مردم و مقاومت لبنان شریک هستم ترور معاون آماد و پشتیبانی انتظامی سیب و سوران  فرمانده کل سپاه: شیاطین عالم نمی‌توانند بر اراده رزمندگان حزب الله پیروز شوند قطعنامه راهپیمایی سراسری حمایت از مردم مقاوم غزه و حزب الله لبنان امام جمعه موقت تهران: قصور احتمالی عاملان حادثه معدن طبس پیگیری شود | باید به فکر سازمان واقعی حقوق بشر بود مهاجرانی: دولت پشتیبان خانواده درگذشتگان معدن‬ طبس خواهد بود بهروز آذر: ادعای دریافت پول از خانواده قربانیان معدن بررسی می‌شود رئیس سابق اطلاعات سپاه: تنها یک سوم پیجر‌های آلوده وارد لبنان شده بود | دیدار با آمریکا بدون قدرت داخلی به نتیجه‌ای نخواهد رسید رئیس جمهور به قطر می‌رود دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: پیگیری حادثه معدن طبس در اولویت رئیس‌جمهور است رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه: با کسانی که بر خلاف شرع عملی را مرتکب شوند بدون هیچ ملاحظه‌ای برخورد خواهد شد پزشکیان: درباره برجام در نیویورک گفتگو‌هایی انجام شد / تلاش بر این است که با گفتگو این روند و تحریم‌ها را پیگیری کنیم روایت محسن رضایی از نفوذی‌های جاسوس پزشکیان در گفتگو با الجزیره: زمان پاسخ به ترور شهید هنیه را ما مشخص می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: یاد شهیدان ضامن سلامت حرکت ملت ایران است

اتحادیه دفتر تحکیم وحدت: ایران جزایر سه گانه را جزء لایتجزی خاک خود می‌داند

دفتر تحکیم وحدت با صدور بیانیه‌ای در واکنش به نشست مراکش تاکید کرد: ایران جزایر سه گانه را جزء لایتجزی خاک خود می داند و با هیچ کشوری بر سر تمامیت ارضی خود تعارف ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۱۹۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر تحکیم وحدت با صدور بیانیه ای راجع به اجلاس اخیر کشورهای عربی و روسیه، تاکید کرد: از همین رو جمهوری اسلامی ایران این جزایر را جزء لایتجزی خاک خود میداند و با هیچ کشوری بر سر تمامیت ارضی خود تعارف ندارد. در نهایت باید خاطر نشان کرد که در موضوع مطروحه و موضوعاتی از این قبیل ما به نوعی با جنگ روایت ها هم رو به رو هستیم.

 

متن کامل بیانیه به شرح ذیل است:

در سال های اخیر امارات متحده عربی بارها نسبت به جزایر سه گانه تنب بزرگ، تنب کوچک و بوموسی ادعای واهی مالکیت را مطرح کرده است و همواره سعی کرده با همراه کردن سران برخی کشور های عرب و جهان از جمله آمریکا و روسیه با مواضع شاذ خود، تا حد امکان به این گنده گویی ها وجهه ببخشد.

 

اما هدف امارات از طرح چنین ادعایی در گذشته و حال اینست که مالکیت جزایر سه گانه را به عنوان مسئله روز حفظ کند، از همین رو پی در پی در اتحادیه های بین‌المللی نظریه اتحادیه عرب، شورای همکاری خلیج فارس و امثالهم این موضوع را مطرح و در حاشیه این اجلاسیه ها بیانیه ای را هم صادر می‌کند.

 

امارات در واقع می خواهد در افکار بین المللی چنین نمایان سازد که تلاش ها و اعتراض مستمر مسالمیت آمیز خود را در این خصوص انجام می دهد و هرساله هم به مجامع بین المللی یادآوری میکند اما ایران نسبت به این موضوع بی توجه است چرا که طبق ماده ۳۳ منشور ملل متحد، طرفین هر اختلاف، که دوام آن ممکن است باعث تهدید صلح و امنیت شود، باید قبل از هر چیز، حل آن اختلاف را از مجرای مذاکره، میانجی گری، آشتی و امثالهم پیگیری کنند.

 

همراه شدن برخی کشور ها همانند روسیه با این اظهارات چیزی به بی ارزش و واهی بودن آن ادعاها نمی افزاید.


باید خاطر نشان کرد که اگرچه ایران در موضوعات مختلفی با روسیه منافع مشترکی دارد اما کوچکترین اقدام غیردوستانه و گستاخانه ای را تحمل نمی کند؛ به ویژه در خصوص تمامیت ارضی کشور و حفظ حریم خاک خود.

 

سران عرب، روسیه و تمامی جهانیان باید بدانند که هیچ بازیگر عاقلی در دنیا وجود ندارد که حاضر باشد کوچکترین چانه زنی ای در خصوص تمامیت ارضی خود انجام دهد چرا که بقای کشورها و مقبولیت آنها در نزد افکار عمومی مردم خود به توانایی آن کشور بر حفظ مرز و بوم خود دارد. مقوله ای که جمهوری اسلامی ایران در آن برخلاف حکومت پهلوی، سابقه ای درخشان دارد؛ هشت سال مقابله با تجاوز رژیم بعثی و عدم واگذاری حتی یک وجب از خاک این کشور میتواند مدعای خوبی برای این ادعا باشد.

 

از همین رو جمهوری اسلامی ایران این جزایر را جزء لایتجزی خاک خود می داند و با هیچ کشوری بر سر تمامیت ارضی خود تعارف ندارد. در نهایت باید خاطر نشان کرد که در موضوع مطروحه و موضوعاتی از این قبیل ما به نوعی با جنگ روایت ها هم رو به رو هستیم.

 

از یک سو روایت ایرانی از ماجرا و از سوی دیگر روایت طرف مقابل از ماجرا. امارات در این خصوص به طور مداوم در حال تلاش و روایت سازی بر مبنای تایید ادعای خود است که می‌تواند در افکار عمومی کشور ها تاثیر گذار باشد، لذا انتظار می رود سازمان های متولی و در راس آنها وزارت امور خارجه به تولید آثار و بیان روایت خود از موضوع بپردازد و از حق بلامنازع کشور به خوبی دفاع کند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار